bir kapı süsümüz daha....

 
 
evet sonunda bitirdiğim fanatik bebeğimiz ömer metin...
 
 
annesi sen kendince ne istiyorsan yap dedi. şöyle düşünceye dalıp ne yapabilirim acaba dediğimde eğer belli bir tema yoksa cidden oluşturuncaya kadar insan diyorki kaç tane çıkartırdım şimdiye..tasarım,kendine özgün olması böyle bişey epey kafa patlatıyorsun yani.şöyle mi olsun böylemi,onu nereye koysam bunu nereye iliştirsem diye düşünüp duruyorsun.hıı düşünürken zevk almasam hiç uğraşmam zaten, ki böyle düşünceye sahip olmayanlar ya delimisin uğraşıyorsun bir sürü der ama bende pek kulak asmam tabii.bu uğraşlar farklı bir beyin çalışması diyorum bende artık:)
 
sonuç olarak bende düşündüm, ilk doğduğunda beyfendi hastane çıkışı olarak beşiktaş temalı kıyafet giymişti ve böyle bir tasarım çıktı ortaya..
 
 
 
 
böylece uzuuuuuuuuun bir süre kapısında kalır sanırım.çok beğenerek yaptım hee derseniz sende aynı takımı tutuyorsun da ondan malesefff ki değil.inanın yapılan çalışmaların sonucu sadece siz ona eseriniz olarak baktığınız için çok büyük bir haz veriyor.hele bitince karşısına geçip bakmanın keyfine doyum yok yani..
 
istanbul yolcusu olduğunu belki anlamışsınızdır:)
 
sevgiyle kalın.allaha emanet olun..

kapı süsüne bir örnek daha..

epeydir giriş yapmıyordum.blogum yeni olmasına rağmen çok sık giremedim.kızım rahatsızlandı onunla uğraşıyım derken baya vakit geçmiş.gerçi bir sebepte yaptığım işler vardı.sipariş üstüne yaptığım mutfak önlüğüm bitti gibi ama daha fotoğraflayamadım.en kısa zamanda yayınlamış olurum.yenilerde doğum yapan arkadaşım kızına yaptığım kapı süsü var.
 
önce bu şekilde bırakmıştım.sonra eşime gösterince sanki çok sade olmuş dedi.bende süsleme ek yaptım aşağıdaki gibi..sanırım böyle daha güzel oldu.tam cimcime bir kız odası süsüne yakışır şekilde oldu.


gittiğimizde kapılarına taktım ve orada fotoğrafladım.arkadaşımda çok beğendi.güle güle kullansın.

çok eğlenerek yaptığım işler bunlar düşünüp tasarlaması bile zevk veriyor.inanaın uğraşanlar bilir.uğraştan çok rahatlatan bir durum bana göre.kafamdaki düşüncelerin hepsi yok olup gidiyor.evet en kısa zamanda tekrar görüşürüz.sırada yine siparişle yaptığım ömerciğe kapı süsü var ama daha bitmedi.bitti an burada olacak..

bu ve bunun gibi özel kapı süsleri isterseniz maile bir msj yeter..