bu da benim evimin kapı süsü..

hep çocuk odasına mı olur kapı süsleri?Hayırrrr :)) bende evime yaptım.

baktım ki dışardan eve girerken bana ait bişeyler olsun istedim.sanki her bir yere el emeğimi kondurmak veya bir dizayn, dekor yapmak zorundaymışım gibi amaa öyle el atmadan duramıyorum.




sürekli evde bişeylerin yeri değişir.sıkıldığım ürünleri başka bişeylerle birleştirir tekrar kullanırım.çünkü böyle yaptıkça evimde yeni birşeyler alıyorum hissiyle mutlu oluyorum.her seferinde yeni al al nereye kadar dimi ama.böyle atma kullan,sıkıldın değiştir gayet bana uygun bir felsefe..


kapı süsünün fikri birden çıktı bu şekilde..normalde klasik her kapıda olan plakamsı malzemede  ev  sahiplerinin ismi yazar.(tabi benim kapımda böyle bişeyde yoktu ama)bende dedim keçe beni kurtarır..hemen iş başına geçtim ve sonuçta çıkan bu ürün oldu..

üretken birinin evine girildiğinin bir nişanesi oldu aslında..:))

herkese öpücükler.sağlıcakla kalın..

aslı 'nın mutfağı

evet daha önceki postlarımda bahsettiğim mutfak önlüğü sırada..adrese teslim edileli çok oldu ama postta kısmet bugüneymiş.gönderdim ve çok beğenildi.çünkü sonucunu da ben beğenerek izledim yanii..neyse gelelim önlüğe..



aslı arkadaşıma yapmıştım..mutfağından herkese süzülen bir kalp demeti olsun istedim.






 
işleme ve süslemeleri tabiki keçeden.
 
 
en kısa zamanda yine burdayım
 
sağlıcakla kalın.Allaha emanet olun..


sonundaaa burdayımmm...

epey uzun zaman geçti farkındayım bloğum çok yalnız kaldı..başımızdan olumsuz bir sürü olay geçti.eşim üzücü bir  durum yaşadı.2.5 aydır izinliydi bugün döndü tekrar işine ve bizde evimize..

inşallah bundan sonra daha çok yayın ekleyeceğim.bayaa birikti paylaşacaklarım..

sağlıcakla kalın..