bir kapı süsümüz daha....

 
 
evet sonunda bitirdiğim fanatik bebeğimiz ömer metin...
 
 
annesi sen kendince ne istiyorsan yap dedi. şöyle düşünceye dalıp ne yapabilirim acaba dediğimde eğer belli bir tema yoksa cidden oluşturuncaya kadar insan diyorki kaç tane çıkartırdım şimdiye..tasarım,kendine özgün olması böyle bişey epey kafa patlatıyorsun yani.şöyle mi olsun böylemi,onu nereye koysam bunu nereye iliştirsem diye düşünüp duruyorsun.hıı düşünürken zevk almasam hiç uğraşmam zaten, ki böyle düşünceye sahip olmayanlar ya delimisin uğraşıyorsun bir sürü der ama bende pek kulak asmam tabii.bu uğraşlar farklı bir beyin çalışması diyorum bende artık:)
 
sonuç olarak bende düşündüm, ilk doğduğunda beyfendi hastane çıkışı olarak beşiktaş temalı kıyafet giymişti ve böyle bir tasarım çıktı ortaya..
 
 
 
 
böylece uzuuuuuuuuun bir süre kapısında kalır sanırım.çok beğenerek yaptım hee derseniz sende aynı takımı tutuyorsun da ondan malesefff ki değil.inanın yapılan çalışmaların sonucu sadece siz ona eseriniz olarak baktığınız için çok büyük bir haz veriyor.hele bitince karşısına geçip bakmanın keyfine doyum yok yani..
 
istanbul yolcusu olduğunu belki anlamışsınızdır:)
 
sevgiyle kalın.allaha emanet olun..

2 yorum:

  1. Kesinlikle katılıyorum, insanın üğrettiği şeyin karşına geçip bakmazsa olmuyor değil mi? Ben bitirince alıyorum kahvemi önümde bir yere yerleştiriyorum ürünümü, oturup başlıyorum incelemeye. Hem beğenerek hem de eleştirel bakıyorum, "Şurası çok güzel oldu, hmm , şurada şöyle bir şey yapsam daha iyi olurdu.." vs. Kapıs süsü de şahane olmuş ellerinize yüreğinize sağlık, Ömercik çok sevecek :) Sevgilerimle...
    ! •• Değerlendiriyorum ve Paylaşıyorum •• !

    YanıtlaSil
  2. Ben yaptım demek kadar güzel bir şey yok.Bende yaptığım şeyleri günlerce seyrederim.Kapı süsü çok güzel olmuş iyi günlerde kullanılsın.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil