anneler günü hediyem..

bu paylaşımlarımı tabi blog yeni olduğu için anca koyabiliyorum.herzaman el emeğinin  yeri farklıdır.bende bunu düşünürek anneler günü içinde ne yapsam diye düşünürken malum annelerin en çok vakit geçirdiği yer olan mutfakta kullanacağı bişey olsun dedim ve aklıma önlük yapmak geldi.sonra tüm aileyide içine alsın ve herzaman hatırlasın istedim.sonuçta böyle bir düşünce ve tasarım ortaya çıktı.tabikide yazılar yine keçeden..




ailem biraz kalabalık olduğu için anca sığdırdım:)bakın bakalım kaç kardeşiz:)he bu arada aynı dizayndan kayınvalidemede yapmıştım.

(fotolar biraz önceden olduğu için çekildiği yeri pek önemsememiştim ama artık daha güzel ve özenli çekeceğim inşallah)

6 yorum:

  1. ellerinize sağlık cok güzel olmuş banada beklerim sevgiler

    YanıtlaSil
  2. MErhabalar :) Daha bloğunuz yeniymiş ve ilk üyeniz ben oldum :) Hayırlı olsun diliyorum. Bu arada 10marifette de çok beğendim ve tekrarlıyorum harika bir hediye olmuş :)
    Bu arada şu yorum ayarlarından bu doğrulama işini ayarlarsanız çok daha fazla yorum alabilirsiniz çünkü sürekli size kelime doğrulaması soran bir blogda yorum yapmak kimse istemez :)

    YanıtlaSil
  3. Harika bir hediye ve çok güzel bir tasarım olmuş...

    YanıtlaSil
  4. merhabalar senay hanım teşekkür ediyorum beğeniniz için.yorumla ilgilide böyle bir durum olduğunun farkında değildim sağolasın..

    YanıtlaSil